Winscombe pupils welcome new year in

PUPILS and staff at Winscombe Primary School welcomed in the new school year with a new addition to their school.

The brand new welcome area was designed by architects James and Jonathan Barattini, and features a new reception desk, glass atrium designed to keep the area warm and ventilated and environmentally-conscious low-energy lights.

The area has been decorated in the school colours of blue and white, and will soon have new flooring put down to complete the new additions.


You may also want to watch:


Become a Supporter

This newspaper has been a central part of community life for many years. Our industry faces testing times, which is why we're asking for your support. Every contribution will help us continue to produce local journalism that makes a measurable difference to our community.

Become a Supporter
Comments powered by Disqus